För boende

Små stunder,
som skapar sinnesro.

En svagt lysande lampa på nattduksbordet. En avslappnande stund i favoritfåtöljen. Eller ett parti UNO i vardagsrummet? Varje dag utgörs av dessa värdefulla ögonblick. Vi vill förstärka dem med teknik och inredning som förhöjer intrycket. I varje stund.

Vad innebär det?

Tryggt, hemtrevligt. Och smart.

Med Evidy får boende inom äldrevården en enklare, tryggare vardag med hjälp av modern teknik, genomtänkt inredning och intelligent ljusdesign.

En hemtrevlig, aktiv boendemiljö

Vårt koncept bygger på många små detaljer som samverkar. Inredning, belysning och smart teknik. Tillsammans hjälper de till att skapa en hemtrevlig, aktiv miljö.

Intuitivt, genomtänkt & tryggt

Vår idé bygger på att med hjälp av teknik, erfarenhet och design erbjuda en enklare, tryggare och smidigare vardag på de äldreboenden som använder vår lösning.

Tillgång till teknik. För alla. Alltid.

Idag har många äldre inte samma tillgång till modern teknik som yngre. Genom Evidys öppna system kopplar du enkelt på hård- och mjukvara som underlättar vardagen.

Mindre institution. Mer intuition!

Vad ingår?

Naturlig dygnsrytm med förinställda scenarier

Naturlig dygnsrytm med förinställda scenarier.

Evidys prisbelönta belysnings- och armaturkoncept är en central del i helhetslösningen. Förutom dess höga designfaktor, styrs ljusets färgton och intensitet med förprogrammerade scenarier för att skapa ett naturligt återskapat ljus över dygnet. Det hjälper boende till en fastare dygnsrytm och bättre sömn.

Mysiga stunder på rummet.

Ett äldreboende är en arbetsplats. Det gör att sängar, belysning och annan utrustning måste utformas på ett visst sätt. Samtidigt är det framför allt ett hem, en bostad. Det vill vi ska synas i alltifrån färgval, ytskikt, armaturer och belysning.

Mysiga stunder på rummet
Belysning som guidar och förenklar vardagen

Belysning som guidar och förenklar vardagen.

Ljusnivåerna kan automatiskt höjas eller sänkas i boendets olika delar vid givna tillfällen, för att med ljusets hjälp guida de boende. Man kan till exempel höja belysningen i matsalen innan och under måltiderna för att intuitivt visa de boende vad som är på gång.

En sammanhållen, modern känsla.

Vi tycker att ett äldreboende ska ha samma kvaliteter som ett hem. Det ska helt enkelt vara en trevlig, ombonad miljö att vistas i. Vårt inredningskoncept är framtaget för att ge en lugn, harmonisk känsla där man trivs och kan koppla av.

En sammanhållen, modern känsla

Våra projekt

Se det med egna ögon!

Evidys lösningar finns idag installerade på ett flertal äldreboenden i Sverige. Den första installationen skedde 2016. Inom kort finns våra lösningar till hands för över 1000 boende.

Uppkopplade enheter.
Armaturer Knappar Sensorer
15 643 7 461 3 948

Totalt 27 272 armaturer / knappar / sensorer igång.

Läs mer om våra projekt

Personligt möte

Passar Evidy för era boende?

Vill du veta hur Evidy kan hjälpa dig att skapa trygga, hemtrevliga boendemiljöer som utnyttjar den senaste tekniken?

Boka ett personligt möte med oss, så berättar vi mer.