För vårdgivare

En enkel väg. Till en sofistikerad lösning.

Att upphandla belysning, inredning och styrsystem kan vara komplext. Och installationen? Ännu värre. Men att få allt att fungera ihop, utan att behöva kompromissa i boende- eller arbetsmiljön?
Ja, det är nästan omöjligt. Tills nu.

Så fungerar det!

Beställ, välj inställningar, klart.

Evidys integrerade helhetslösning för inredning, ljusdesign, styrsystem och smarta produkter är leveransklar. Du kan beställa den idag. Det innebär att du slipper spendera hundratals timmar för att skapa den perfekta lösningen för just ert äldreboende. Det har vi redan tagit hand om. Varje detalj är genomtänkt, kompatibel och optimerad. Redan från start.

Vad ingår?

Ljus, inredning, trygghet & styrning.

Enkel projektledning & installation

Enkel projektledning & installation

Med Evidy behöver du inte oroa dig över krångel, förseningar eller teknik. Om du vill, sköter vi all kontakt med fastighetsägaren och ser till att du får precis den lösning ni önskar. Vi har lång erfarenhet av detta, vilket gör att du kan lita på att du får det utseende och den funktionalitet du beställt, när du vill ha det.

Styrsystem och automation där allt är injusterat och klart från första dagen!

Styrsystem kan vara komplexa - och tekniskt svåra att hantera. Det har vi ändrat på. Evidys styrsystem bygger på färdigprogrammerade mallar. Dessutom används standardprodukter vilket gör driften användarvänlig, utbyggbar och framtidssäkrad.

Styrsystem och automation där allt är injusterat och klart från första dagen
.
Professionell ljusdesign med unika scenarier för varje utrymme
.

Professionell ljusdesign med unika scenarier för varje utrymme

Evidys unika ljuskoncept innebär inte bara snygg belysning. Med färdigprogrammerade belysningsscenarior, dynamisk styrning och dygnsrytmsbaserad belysning är det mycket mer. Det är sofistikerad ljusdesign, som underlättar vardagen för både boende och personal.

Fokus på boendemiljö

Evidys koncept bygger på att alla delar i systemet är optimerade för varandra. När alla delar samverkar så blir ett plus ett mer än två. Är inte våra äldre värda det?

Lås inte in dig i en lösning

En central del i Evidy är att det styrs av ett öppet, 100% leveratörsoberoende styrsystem med standardkomponenter. Det gör att du kan lägga till ny hård- och mjukvara när det behövs.

Skräddarsy utifrån färdiga koncept

Evidys koncept ger dig tillgång till färdiga mallar för belysning, trygghetssystem och övrig styrning. Samtidigt hjälper vi dig att skräddarsy utifrån just ert boende.

Våra projekt

Här förändrar vi äldrevården!

Evidys lösningar finns idag installerade på ett flertal äldreboenden i Sverige. Den första installationen skedde 2016. Inom kort finns våra lösningar till hands för över 1000 boende.

Uppkopplade enheter.
Armaturer Knappar Sensorer
15 643 7 461 3 948

Totalt 27 272 armaturer / knappar / sensorer igång.

Läs mer om våra projekt

Personligt möte

Passar Evidy för era boende?

Vill du veta hur Evidy kan hjälpa dig att skapa trygga, hemtrevliga boendemiljöer som utnyttjar den senaste tekniken?

Boka ett personligt möte med oss, så berättar vi mer.